Durf jezelf aan!

Agenda

Op zaterdag 12 januari 2019 gaan 6 workshops door in het kader van Atelier Leven.

"Begrijp, beleef en bescherm je vruchtbaarheid" door Rebecca Verhofstede

Ben je benieuwd naar of geboeid door je eigen vrouwelijke vruchtbaarheid en/of dat van anderen? Wil je ze beter leren begrijpen, beleven en beschermen? Tijdens deze workshop zullen bovenstaande vragen zo goed en duidelijk mogelijk beantwoord worden. Of je nu man of vrouw bent, het is een recht om de vrouwelijke vruchtbaarheid beter te leren begrijpen en beleven!

talentum coaching atelier leven coaching damien versele

"Composteren voor een vruchtbare bodem" door Marc Verhofstede

In deze workshop worden concrete oplossingen aangeboden voor een snel bodemherstel. Leer uw bodem kennen en duurzaam herstellen via aangepaste bodembewerking, kwalitatieve compostering, compostthee en groenbemestermengels.

"Lekker koken met gierst" door Bénédicte Versele

In deze workshop maak je kennis met verschillende smakelijke bereidingsmogelijkheden van gierst (hartig & zoet). Gierst is een graansoort rijk aan eiwitten en mineralen. Hierdoor heeft het een gezonde werking voor huid, haar en nagels. Het heeft de prettige eigenschap vlug gaar te zijn en is gemakkelijk te verwerken in allerlei bereidingen. Gierst is tevens zuiverend en heilzaam voor milt, maag en pancreas.

"Natuurlijk ademen vanuit eutonie" door Gabriella Buirma-Rieu

Tijdens de workshop zal het principe van de eutonie (methode Alexander) en de daaruit voortvloeiende natuurlijke adem (o.a. gebaseerd op de methode 'Abspannen' volgens H. Coblenzer) gedemonstreerd en door de deelnemers ervaren kunnen worden aan de hand van oefeningen. Een eutonische basis houding helpt het lichaam en de geest zich meer te verenigen waardoor een grotere aanwezigheid in het hier en nu als weldadig en rustgevend ervaren zal kunnen worden.

"Bos-art : goesting krijgen in het buiten spelen" door Marie Dumoulin

Deze workshop is voorzien voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar. Ze leren omgaan met de natuur en verwerken al dat schoons tot een creatief 'bos-artwork'. Dieren krijgen tijdens deze namiddag zeker ook hun plaatsje. Iedereen kan -met de hulp van Marie- zijn wie hij wil en maken wat hij wil. Een artistieke uitlaatklep gegarandeerd.

"Jouw levensweg, van stenen en rivieren" door Damien Versele

In de workshop word je uitgenodigd te voelen en begrijpen wat jouw bijdrage kan zijn aan een gezonde wereld : een samenleving waarin alle mensen zich kunnen ontplooien en de natuur zich harmonieus kan ontwikkelen.

Na de workshops genieten we samen van een heerlijke biologische maaltijd.

Praktische info:

  • De workshops vinden plaats in Zulte, Waalbeekstraat 83
  • Aanvang om 14u00, einde voorzien om 21u00
  • Info en inschrijvingen : info@bio-compost.be of 0494/89.64.23
  • Prijs*: volw. 45 € - kids 30 € (incl. bio-maaltijd)
  • Blijf op de hoogte via Facebook: Atelier 'leven'

* We wensen dat deze namiddag voor iedereen toegankelijk is ongeacht de financiële situatie. Neem eventueel contact op.